Όλοι και όλες αύριο στη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος…!!! Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας…

Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας…!!!!!

Τα νέα μέτρα δε θα περάσουν…!!!!!

Η σημερινή κινητοποίηση, παρά τις δυσκολίες λόγω της απεργίας όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς, έδειξε το δρόμο για την αυριανή μέρα, όπου είναι και η ψήφιση των νέων μέτρων.

Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία έδειξαν για μία ακόμα φορά ότι διαφωνούν ξεκάθαρα με την πολιτική της κυβέρνησης και ότι θα αντισταθούν μέχρι να ανατραπεί η πολιτική της λιτότητας που διαλύει τις ζωές μας και όσοι την εκπροσωπούν.

Δεν θέλουμε να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία, να καταργηθεί κάθε εργατικό δικαίωμα και για τα Πανεπιστήμια να απολυθούν οι καθηγητές μας, να πληρώνουμε για συγγράμματα-σίτιση-στέγαση, να πουληθεί η περιουσία τους. Και ξέρουμε ότι τα μέτρα αυτά δεν είναι αναγκαία για εμάς, αλλά για να σωθούν όσοι μας οδήγησαν ως εδώ.

Αύριο η συγκέντρωση έχει οριστεί στις 17:00 στο Σύνταγμα. Ας θυμηθούμε τις κινητοποιήσεις στις 28-29 Ιουνίου του 2011 ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο, τις 19-20 Οκτωβρίου του ίδιου έτους που έριξαν την κυβέρνηση Παπανδρέου, τις 12 Φλεβάρη του 2012 που απονομιμοποίησαν την κυβέρνηση Παπαδήμου…

Η τρομοκρατία της κυβέρνησης με τη λογοκρισία, τη φυσική καταστολή και τον ιδεολογικό εκφοβισμό για την επικείμενη συντέλεια του κόσμου αν δεν περάσουν τα μέτρα, δε θα περάσει μαζί με αυτά.

Αύριο η πλατεία Συντάγματος θα είναι γεμάτη από όσους απορρίπτουν την πολιτική που βάζει τα κέρδη των λίγων πάνω από τις ανάγκες των πολλών… Θα είναι γεμάτη από όσους διεκδικούν μια άλλη κοινωνία με ισότητα, δικαιοσύνη και δημοκρατία…

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Όλοι και όλες αύριο στο Σύνταγμα στις 17:00…!!!!!

ΥΓ: Μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν στα ΔΣ των σωματείων των ΜΜΜ αύριο ο ΗΣΑΠ και το μετρό θα λειτουργούν μετά τις 15:00 με κλειστούς όμως τους σταθμούς Σύνταγμα, Ακρόπολη, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός και το τραμ θα λειτουργεί μετά τις 13:00. Τα υπόλοιπα μέσα απεργούν παρά τη δεδομένη αντίδραση όλων των σωματείων και των συλλογικοτήτων για την πρόσβαση των διαδηλωτών στο κέντρο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s