Οι δυνάμεις της Αστυνομίας μέσα στην ΑΣΟΕΕ… Η κανονικότητά τους… Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ???

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει εισβάλλει κανονικότατα στην ΑΣΟΕΕ και κάνει έρευνα στο κτίριο! Δήθεν για λαθρεμπόριο. Στόχος τους είναι τα στέκια όσων δραστηριοποιούνται κινηματικά. Μετά τη Villa Αμαλίας το τρόμο-show μεταφέρεται στην ΑΣΟΕΕ. Χτυπάνε όποιον αντιστέκεται για να επιβάλλουν το καθεστώς τους. Το καθεστώς της φτώχειας και της καταστολής. Ανοίγουν το δρόμο στους ναζί. Πρέπει να ξυπνήσουμε τώρα…!!!

Μετά την επιχειρούμενη διάλυση των πτυχίων μας, την επιχειρούμενη συγχώνευση των σχολών μας, την υποβάθμιση των σπουδών μας, το πέταγμα των φοιτητών έξω από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου, πάνε τα νομιμοποιήσουν έμπρακτα την κατάλυση του ασύλου, την κατάλυση του δικαιώματος των νέων και συνολικά της κοινωνίας να αγωνίζεται και να διεκδικεί όσα την ανήκουν.

Μιλάνε για επιβολή της νομιμότητας αλλά νομιμότητα γι’αυτούς είναι η βία των ΜΑΤ, η προστασία της φοροδιαφυγής, η επιβολή μισθών πείνας στους γονείς μας και ειδικά στους νέους εργαζόμενους. Θα το ανεχτούμε;

Γιατί αν το ανεχτούμε θα έχουμε συνυπογράψει κι εμείς στο να εμφανίζεται η εικόνα να κόβουν βόλτες τα ΜΑΤ στα Πανεπιστήμια ως κανονική, ως φυσιολογική. Να εμφανίζεται η εικόνα των Χρυσαυγιτών να κυνηγάνε και να μαχαιρώνουν μετανάστες ως κάτι καθημερινό. Να εμφανίζεται το γεγονός να πληρώνουμε δίδακτρα στη γραμματεία της σχολής μας ως κάτι αναμενόμενο.

ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ…

ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ…

ΤΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΜΙΑΚΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ…!!!

ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 3ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ…!!!

ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ…!!!

ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ…!!!

ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ…!!!

ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s