Επιχειρηματίες και εφοπλιστές υποψήφιοι για το Συμβούλιο Διοίκησης

Διότι η έγνοια για την παιδεία προσθέτει άλλο κύρος…

 Ηχηρά ονόματα από τον εφοπλιστικό κόσμο της χώρας, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πολιτισμού, αλλά και διακεκριμένοι Έλληνες καθηγητές σε ξένα πανεπιστήμια συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων εξωτερικών μελών στο Συμβούλιο Ιδρύματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων έληξε χθες και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι εφοπλιστές κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης και Ιωάννης Κούστας, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κ. Λάζαρος Εφραίμογλου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Εδαφομηχανικής και Γεωτεχνικής Μηχανικής κ. Χρήστος Τσατσανίφος, αλλά και ο καθηγητής αρχιτεκτονικής κ. Τσώμος, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Με βάση τις ίδιες πηγές, για την κάλυψη των έξι θέσεων εξωτερικών μελών στο Συμβούλιο Ιδρύματος του ΕΜΠ υποβλήθηκαν συνολικά 36 υποψηφιότητες. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και για τον λόγο αυτό έως χθες το απόγευμα δεν είχαν ανακοινωθεί επισήμως τα ονόματα.

http://www.left.gr/article.php?id=19081

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s