9+1 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΓΚΕΛΑΔΟ ΑΡ.ΕΝ -ΑΝ.ΑΡ.ΠΑ ΕΑΑΚ

1)Γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε οι φοιτητικές εκλογές να αποτελέσουν σημείο εκκίνησης της πολιτικής γραμμής των κομμάτων και της ενίσχυσης των μηχανισμών τους

2)Γιατί στις εκλογές πρέπει να αποτυπωθεί η γνώμη των φοιτητ(ρι)ών της σχολής, και όχι οι μηχανισμοί των πελατειακών δικτύων και να μπορεί ο σύλλογος να συζητάει μέσα από τις γενικές του συνελεύσεις.

3) Θέλουμε ανθρώπινους όρους σπουδών κόντρα στην ΔΑΠ, η οποία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εντατικοποιημένη καθημερινότητα (υποχρεωτικές εργασίες και πρόοδοι, όριο δήλωσης).

4) Για να μην μπει πανεπιστημιακή η αστυνομία στις σχολή, το πανεπιστήμιο να μείνει ένας χώρος ελεύθερος όπου θα μπορούμε να συζητάμε, να προβληματιζόμαστε και να διεκδικούμε.

5) Για να ανατραπεί συνολικά ο νόμος Κεραμέως-Χρυσσοχοίδη, κόντρα στα πειθαρχικά και τις διαγραφές

6) Ώστε να έχουμε αξιοπρεπείς και δωρεάν φοιτητικές παροχές (σίτηση, στέγαση) ιδιαίτερα σε μια περιοχή ακριβείας που το κόστος ζωής συνεχώς αυξάνεται.

7) Για να αποτελεί η σχολή μας έναν ασφαλή χώρο όπου δεν θα αναπαράγεται ο σεξιστικός λόγος και πρακτικές, αντιπλαεύοντας την πατριαρχία.

8) Να υπερασπιστούμε το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα του πανεπιστήμιου με ισχυρά πτυχία που θα προσφέρουν μια σφαιρική γνώση σύμφωνα με τις κοινωνικές και οικολογικές ανάγκες.

9) Γιατί το ενωτικό κατέβασμα θέλουμε να αποτελέσει απάντηση στην υποβάθμιση των σπουδών και των ζώων, όπου καθεμία και ο καθένας θα βρίσκει τον/την εαυτό της/του μέσα σε αυτό.

9+1) Να σπάσει η αυτοδυναμία της ΔΑΠ, της παράταξης της ΝΔ που είναι εδώ για να υλοποιήσει την πολιτική της

Στις 18 Μάη συμμετέχουμε-ψηφίζουμε ΕΓΚΕΛΑΔΟ ΑΡΕΝ- ΑΝΑΡΠΑ ΕΑΑΚ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s